Sista Falk-filmerna har läckt

Här finns alla nyheter inom film- och nöjesvärlden.
Hittar du något intressant inom filmvärlden så är det bara att skapa en tråd om det här.

Moderator: Crew

Sista Falk-filmerna har läckt

Inläggav incubator 2012-11-11 01:42:46

Både "Barninfiltratören" och kommande biofilmen "Kodnamn Lisa" har redan hittat ut på nätet.

Det verkar vara lättare att lösa det här med världsfreden, än att hålla nätpiraterna borta från Johan Falk-filmerna. De senaste månaderna har varje ny titel, utan undantag, hittat ut på diverse torrent-sajter upp till en vecka innan sin premiär.

- För alla tålmodiga fans info, så vill jag även berätta att vi ju i och med denna säsong lärt oss så mycket om olaglig fildelning att vi självklart inte är tagna på sängen, skrev seriens skapare Anders Nilsson på den officiella Facebooksidan redan i september.

Vi får hoppas att det finns ännu mer att lära, som till exempel hur man förhindrar det hela. För frågan är om inte dagens läcka tog priset.

Inte nog med att nästa film i serien, "Johan Falk - Barninfiltratören" redan finns för nerladdning, nästan två veckor innan den släpps som köp- och hyrfilm. Även den sista delen "Johan Falk - Kodnamn Lisa" går att hitta på nätet: en biofilm som är tänkt att gå upp först i februari 2013.

I Tyskland släpptes dock alla sex filmerna på Bluray och DVD i en prydlig box redan i veckan, och oundvikligen har de med ljusets (eller bredbandsanslutningens) fart hittat även ut på diverse torrentsajter. Ja, någon borde ha kunnat räkna ut det...

Det behöver nog heller inte påpekas att vi inte uppmanar till nerladdning eller illegal fildelning i och med denna artikel, utan hoppas att filmbolaget inser allvaret och stoppar de skyldiga.

Källa: http://www.moviezine.se
Användarvisningsbild
incubator
Admin
 
Inlägg: 18381
Blev medlem: 2006-10-19 12:00:46
Varningar: (0/3)

Re: Sista Falk-filmerna har läckt

Inläggav MatteN 2013-07-11 16:31:28

Blurayripp med svensk text ute nu.
MatteN
 
Inlägg: 1645
Blev medlem: 2008-03-02 15:47:32
Varningar: (0/3)


Återgå till Nyheter

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron